Web Design

Impreuna pentru o lume virtuala mai frumoasa.

Procesul de creație

Echipa noastră se străduiește să exceleze în orice aspect al procesului de producție, de la mâzgăliturile inițiale până la rezultatul final. Ne alegem cu atenție temele pentru a fi flexibile și ușoare pentru dumneavoastră. Ne concentrăm să folosim ultimele update-uri în materie de web design.

Oferim o gamă largă de servicii care ajută firme sau persoane să se promoveze în mediul online. Web design-ul presupune construirea unui website cu ajutorul unei platforme online. JinxIT Consulting oferă serviciul web design cu ajutorul platformei WordPress. De asemenea, puteți beneficia de întreținere și mentenanță pentru site, în pachetul website+mentenanță, sau separat.

Web Design

Serviciul de web design presupune crearea de website sau modificarea site-urilor deja existente cu ajutorul platformei WordPress.

Mentenanta

Serviciul de întreținere și mentenanță propune monitorizarea permanentă a site-ului dumneavoastră și se ocupă constant de îmbunătățirea imaginii online.

Backup

Protejăm întotdeauna datele clienților noștri. Echipa noastră oferă backup pentru toate serviciile prestate, atât pentru Outsourcing IT, cât și pentru Web Design.

responsive

Ofera-i creativitatii un impuls

ajută internetul să creeze arta.

Proiecte Web DesignDeschide poarta catre mediul virtual