Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rjinx96/public_html/wp-content/plugins/plethora-framework/libs/ReduxFramework/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 314
Start Menu 8 primește update pentru Windows 10 JinxIT Consulting

Ultimele noutati

Afla aici ultimele noutati IT.

Start Menu 8 primește update pentru Windows 10

Start Menu 8 este una dintre cele mai bune aplicații care pot restaura vechea interfață a meniului Start în Windows 10, astfel încât să înlocuiască versiunea modernă utilizată de Windows. Fiecare update lansat de către echipa de dezvoltare a adăugat câte ceva în plus în design-ul inițial.

Astăzi, IOBit a lansat versiunea 2.3.0.200, care aduce câteva îmbunătățiri și optimizări, așadar dacă folosiți deja Start Menu 8, veți putea actualiza aplicația cât de curând.

Această nouă versiune vine cu setări avansate pentru a vă ajuta să vă personalizați meniul Start, astfel încât să puteți alege din mai multe butoane Start și să alegeți fie aspectul plat, fie aspectul clasic Windows 7 pentru meniu. De asemenea, adaugă o opțiune pentru a șterge elemente în panoul din dreapta al meniului Start, precum și noile setări de culoare, care ar putea fi foarte la îndemână atunci când lucrați cu aplicații moderne.

Start Menu 8 înlocuiește meniul Start și folosește pictograma implicită Windows 10, într-un format puțin mai mare, astfel încât nici să nu vă dați seama că folosiți o aplicație pentru acest lucru și nu opțiunea implicită Windows.

În concluzie, dacă nu vă place meniul înfățișarea meniului implicit Start din Windows 10, puteți folosi această aplicație care este foarte utilă și gratuită. Deci dacă doriți să vă întoarceți la vechiul stil al Windows 7, îl puteți instala direct pe noul Windows 10.

Dacă nu ai instalat încă această aplicație, o poți downloada de aici: https://www.iobit.com/en/iobitstartmenu8.php

 

Sursa: https://www.softpedia.com/blog/start-menu-8-gets-new-update-for-windows-10-490198.shtml