Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rjinx96/public_html/wp-content/plugins/plethora-framework/libs/ReduxFramework/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 314
Microsoft anunta noile versiuni Windows 10 JinxIT Consulting

Ultimele noutati

Afla aici ultimele noutati IT.

Microsoft anunta noile versiuni Windows 10

Windows_10

Mai sunt doar câteva luni până la lansarea din vară a versiunii finale de Windows 10. Noul sistem de operare ar trebui să facă o treabă foarte bună în a ne convinge să migrăm la cel mai nou sistem de operare ieşit din Redmond. În această perioadă suntem asaltaţi de tot mai multe informaţii oficiale sau neoficiale pe marginea celui mai nou Windows.

Blogul oficial Windows ne prezinta noile versiuni Windows 10.

Windows 10 va fi disponibil în șase versiuni, a anunțat Tony Prophet, vicepreședinte Microsoft. Noul sistem de operare va debuta în vară, la o dată neanunțată, și va fi disponibil în 190 de țări și 111 limbi (inclusiv romana).

Deocamdata nu avem si preturile noului sistem de operare, insa am aflat versiunile pe care compania le va oferi clientilor:

  • Windows 10 va putea rula pe o gamă de dispozitive, printre care computere, telefoane și console video. Cele șase versiuni ale sistemului de operare sunt:
  • Windows 10 Home – destinat utilizatorilor casnici, Microsoft spune ca e “consumer-focused desktop edition”. Va veni pe PC-uri, laptopuri, tablete si dispozitive 2 in 1
  • Windows 10 Mobile – versiunea pentru mobil, se pare ca se revine la denumirea de acum cativa ani. Va merge pe smartphone-uri si tablete mici
  • Windows 10 Pro (pentru utilizatorii avansați) – versiune mai complexa a lui Windows 10 Home destinata sa ajute micile business-uri. La fel, e pentru PC-uri, laptop-uri, tablete si dispozitive 2 in 1.
  • Windows 10 Enterprise (pentru companii)
  • Windows 10 Mobile Enterprise (versiunea mobilă pentru companii)
  • Windows 10 Education (pentru studenți, elevi și școli).

 

Surse: Realitatea.net