Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rjinx96/public_html/wp-content/plugins/plethora-framework/libs/ReduxFramework/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 314
Cum scapi de noul bookmark manager Chrome JinxIT Consulting

Ultimele noutati

Afla aici ultimele noutati IT.

Cum scapi de noul bookmark manager Chrome

Google a introdus de curand un nou bookmark manager pentru Chrome Stable cu numeroase schimbari ale aspectului.

Atunci cand deschideti noul bookmark manager in Chrome pentru prima data, dupa procedura obisnuita de conectare, veti observa ca afisajul s-a schimbat semnificativ.

Anterior, marcajele erau listate ca text, cu informatii, cate unul pe fiecare rand. Noul manager foloseste un ecran mobile-friendly cu imagini mari pentru fiecare bookmark in parte.

Aceasta schimbare nu ar fi o problema daca aveti doar o mana de bookmark-uri in browser, dar lucrurile se complica daca aveti mai mult decat atat.

Daca veti compara functionalitatea noului sistem cu cel vechi, veti observa ca optiunea cautarii marcajelor dupa titlu a fost eliminata.

 

chrome bookmark 1

 

Din fericire, daca nu sunteti multumit de noul design Google pentru bookmark manager, exista extensii cum ar fi Super Sorter care poate aduce noul design inapoi. Aceasta extensie speciala va permite sa selectati o ordine de sortare preferata pentru bookmark-uri, astfel incat sortarea in functie de titlu devine din nou o optiune in browser.

O alta caracteristica ce lipseste din noua interfata este sortarea manuala. Vechiul manager permite drag and drop bookmark intr-o locatie noua in acelasi folder, in timp ce noua interfata nu pare sa sustina aceasta caracteristica deloc.

Scapa de noul bookmark manager Chrome

Google sustine ca aceasta versiune de management este una imbunatatita si mult mai practica decat cea veche. Insa, daca nu sunteti multumit, pentru moment, inca este posibila restabilirea vechii versiuni in Chrome. De fapt, versiunea veche pare sa fie implicita pentru versiunile non-stable ale Chrome-ului.

 

chrome bookmark 2

 

Iata ce trebuie sa faci:

  1. Incarca chrome://flags/#enhanced-bookmarks-experiment in Chrome address bar.
  2. Setati “Activati marcajele imbunatatite” – Dezactivat / State of preference – Disabled
  3. Restarteaza Chrome.

Dupa ce ai urmat acesti pasi, Chrome bookmark manager va reveni la interfata veche. Succes!